Човекът, довел Цунами и Велтон в Левски: Разкри какви пари получил и голяма ли им е заплатата


Човекът, довел Цунами и Велтон в Левски: Разкри какви пари получил и голяма ли им е заплатата
Снимка: Официален сайт на Левски

4711 0

Левски си позволи трансферите на трима чужденци през зимния прозорец, а той тъкмо е започнал, като никак не е изключено да има още нови пристигащи на "Герена". "Сините" не се намират в никак добра финансова ситуация и от тази гледна точка е любопитно какви средства са коствали на клуба пристигането на тези футболисти.

Както е известно, те са представлявани от мениджъра Джери Перейра - първият бразилец, който играе в елита на футбола в България (през 90-те години на миналия век). Самият той призна, че Велтон Фелипе Парагуа де Мело и Вендерсон де Фрейташ Соареш - Цунами "са с нормални заплати за Левски".

В миналото Джери Перейра е помагал на "синия" клуб да си осигури услугите на други негови сънародници като Жоазиньо, Зе Соарес и Жеан Карлос. Самият Перейра още, че той не е взел и един лев от тези трансфери.

Причината за това било, че трябва да се помогне на клуба, като Джери си припомня как преди години Наско Сираков и Станимир Стоилов са му помогнали, когато клубът е бил по-силен, а той се определя като благороден човек.

"Тези момчета са с нормални заплати за Левски. Аз не съм изкарал един лев от тези трансфери, защото сега трябва да се помогне на клуба. Преди години Наско Сираков и Мъри Стоилов са ми помагали, когато клубът беше по-силен, а аз съм благодарен човек. Сега трябва да се помогне на Левски и той пак да стане силен" - сподели Джери пред dsport.

"Атрактивен, бразилски футбол": Силните черти и позициите на новите в Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички