Уелтън Фелипе е 155-ият чужденец в Левски


Уелтън Фелипе е 155-ият чужденец в Левски
Снимка: Оф. сайт на Левски

5238 0

Левски подписа в понеделник с нападателя Уелтън и изглежда, че, както намекна Станимир Стоилов, той ще е последното зимно попълнение на клуба. По-рано "сините" привлякоха защитниците Вендерсон Соарес-Цунами и Ноа Сонко Сундберг. Оказва се, че бразилският нападател е 155-ият чужденец, който ще играе в Левски.

Уелтън не успя да се включи в първото занимание на "сините", след като бе пратен да мине медицински тестове. Той ги издържа успешно, а вчера по обяд от "Герена“ обявиха, че са подписали с него за 3 години. Малко по-късно той взе участие във второто занимание на тима за годината.

Бразилецът идва от Ботафого-ПБ, където е играл заедно с Цунами, който подписа с клуба още в края на 2021 година. През последния сезон нападателят е изиграл 21 мача, вкарал е 5 гола и е дал 1 асистенция. Неговото привличане се превърна в сериозна сага, след като имаше договор до лятото, а от Ботафого-ПБ първоначално поискаха голяма сума за него. Ето какви са силните страни на бразилците в Левски. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички