Стоилов на заминаване за Турция: Всички са здрави, само на един предстои PCR тест


Стоилов на заминаване за Турция: Всички са здрави, само на един предстои PCR тест
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1490 0

Треньорът на Левски Станимир Стоилов обобщи актуалната информация около отбора и клуба. Той стори това на заминаване за Турция, където "сините" ще проведат един очаквано добър подготвителен лагер. Стоилов посочи, че всички обявени в групата футболисти са здрави, само на Цунами му предстои да премине PCR тест.

"Нямам сериозни притеснения, имаме достатъчно футболисти на разположение и добри условия, за да се готвим. Условията са перфектни, задължение сме да ги използваме и Левски да играе по-добре от миналата година. По време на контролите ще дам шанс на всички футболисти, ще правим ротации, някои ще играят по 45 минути. Разбира се, за клуб като Левски е важно и да се постигнат победи", заяви треньорът на Летище "София".

"Състоянието на клуба остава критично, големи усилия се хвърлят от главния спонсор, ръководството и г-н Сираков за стабилизиране. Има належащи задължения, като "Palms Bet" прави всичко възможно за покриването им. Ще се съобразяваме изцяло с финансовите условия, които можем да си позволим. Ако има напускащи или продадени футболисти, ще се подсилим", допълни той.

"Завишихме малко целите. Футболистите са задължени да скачат високо, след като са играчи на Левски", каза още треньорът и обясни, че няма впечатления от последното попълнение Уелтън, тъй като го е видял само в ситуация на "разходка по терена".

Запитан за шанса Ивелин Попов да играе в родния си клуб в края на своята кариера, Стоилов заяви: "Ивелин е наясно, че в Левски не може да се играе за пари в момента, а за един достоен завършек на кариерата". Ето каква е групата на Левски за лагера и кой е липсващият в нея.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички