Ивелин Попов за Левски: Много неща не знаете, не са казани, никой няма право да ме съди


Ивелин Попов за Левски: Много неща не знаете, не са казани, никой няма право да ме съди
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

10837 0

Ивелин Попов официално бе представен в Ботев Пловдив чрез специална пресконференция. Разбира се, на нея нямаше как да не бъде попитан за раздялата си с Левски, след като юношата на "сините" се завърна при тях през април миналата година като свободен агент.

Попето призна, че е взел това решение преди няколко месеца, като призова от Левски да споделят, ако преценят, какво им е казал, когато е пожелал да напусне. Освен това пожела успех на "сините" и предпочете да се съсредоточи върху новия си отбор.

"Много от нещата не ги знаете, не са казани, решението съм си го взел още преди няколко месеца. Хората в клуба знаят, усещат, ако те преценят, нека ви кажат какво съм им казал, когато пожелах да напусна Левски.

Искам да им пожелая успех, решенията са си само мои и никой няма право да ме съди, това съм преценил. Успех на Левски, в момента сме на "Колежа". Искам, готов съм и желая да изляза на терена" - сподели по темата той. Освен това Ивелин Попов направи признание, че с Тодор Неделев са си говорили да играят заедно в Ботев Пловдив.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички