Футболистите на Левски ще получат сериозни премии при успех над Апоел Беер Шева


Футболистите на Левски ще получат сериозни премии при успех над Апоел Беер Шева
Снимка: Lap.bg

1933 0

Възпитаниците на Николай Костов в Левски ще излязат срещу Апоел Беер Шева не само в търсене на успех и класиране напред в Лигата на конференциите, но и за сериозно възнаграждение под формата на премии, твърди "Тема Спорт".

Изданието още съобщава, че бонуси за отстраняването на Шкупи е нямало, а се очаква и допълнително възнаграждение от УЕФА при евентуално отстраняване на Апоел БШ. В следващия кръг Айнтрахт Франкфурт чака победителя от двубоя, при влизане на Левски в ЛнК пък футболистите ще си разделят 30% от сумата, която ще влезе в касата на Левски от УЕФА.

На "Герена" са обещали премии за футболистите си, тъй като претенциите за големи заплати там са невъзможни поради финансовото състояние на клуба. Максимални премии пък се раздават само и единствено при победи над ЦСКА и Лудогорец. Възнагражденията се подписват от изпълнителния директор на клуба - Даниел Боримиров.

При евентуално вдигане на трофей - от Първа лига или Купата на България, то "сините" футболисти също ще бъдат възнаградени подобаващо. Това пък е станало ясно на среща на ръководните фактори на "Герена" още преди да започне кампанията.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Основен играч на Левски се завръща за реванша с Апоел Беер Шева.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички