Късметът е на страната на Левски? Апоел БШ изяде голям бой след последното си нулево равенство в квалификации (ВИДЕО)


Късметът е на страната на Левски? Апоел БШ изяде голям бой след последното си нулево равенство в квалификации (ВИДЕО)
Снимка: Фейсбук страница на ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSK

6810 0

Безспорно на Левски му предстои най-важния мач за сезона. "Сините" ще посрещнат Апоел Беер Шева на "Герена" в реванша от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите, след като направиха 0:0 на израелска земя. Интересното е, че след последното си нулево равенство в квалификации (през 2021/22) Апоел бе разбит.

Големият бой, който Апоел Беер Шева отнесе

През сезон 2021/22 Апоел Беер Шева започна квалификациите от втория предварителен кръг и се добра до плейофа за влизане в третия по сила европейски турнир. По пътя към последната фаза от квалификациите бяха отстранени родният Арда Кърджали и полският Шльонск Вроцлав, а на плейофите израелците излязоха срещу кипърския Анортозис.

Първата среща на израелска земя, подобно на сблъсъка с Левски, завърши без голове (0:0). Седмица по-късно обаче Апоел БШ щеше да преживее същински кошмар в Кипър. Тогавашния наставник Темур Кецбая взе решението да промени игровата схема от 4-2-3-1 на 4-3-3, а това му изигра жестока шега. Израелците бяха "смлени" категорично с 1:3 Анортозис и не се добраха до групите на ЛнК.

Николай Костов се готви за Апоел с позната схема

Наставникът на Левски е готов да излезе срещу израелците с добре позната схема, с която да доминира в халфовата линия и да спре бързия преход, който израелците показаха, че могат да правят. Очакванията са, че "Герена" ще се "пръска по шевовете", така че не само шанса, но и пълната подкрепа на "сините" фенове ще бъде на страната на родния гранд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички