Левски обяви преди реванша с Апоел Беер Шева: За всяка закупена тениска - подарък българско знаме


Левски обяви преди реванша с Апоел Беер Шева: За всяка закупена тениска - подарък българско знаме
Снимка: Levski.bg

6844 0

В утрешния четвъртък (17-и август) Левски е домакин на Апоел Беер Шева в мач-реванш от третия квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите, който ще започне в 20:00 ч. на стадион "Георги Аспарухов".

В деня преди сблъсъка, "сините" информираха своите фенове, че от мобилния магазин пред Сектор "А" ще могат да закупят "специално създадените за срещите в Европа артикули, които обединяват клубната и националната ни принадлежност".

От поста в социалните мрежи става ясно, че запалянковците ще имат на разположение фланелка, шал и големи знамена, а с всяка закупена тениска ще бъдат подарявани и български знаменца.

Ето какво гласи цялата публикация на Левски:

"Левскари, в четвъртък предстои изключително важната битка в Лигата на конференциите срещу тима на Апоел (Беер Шева). След 0:0 в първата срещата, на "Герена" е време да изковем заедно нова европейска вечер на триумф.

Отново обединени отбор и публика да постигнем успех и да продължим да представяме по най-добрия начин Левски и България.

В тази връзка в деня на реванша срещу Апоел, мобилният магазин ще е разположен пред сектор "А", а от там ще можете да закупите специално създадените за срещите в Европа артикули, които обединяват клубната и националната ни принадлежност.

На разположение ще са фланелка, шал и големи знамена, а с всяка закупена тениска ще подаряваме и български знаменца. Артикулите ще са налични и в официалния магазин, както и онлайн.

На 17 август нека отново облечем с гордост сините фланелки и да развеем трибагреника.

За Левски и за България!".

*Четете последните НОВИНИ ОКОЛО ЛЕВСКИ в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички