Илиян Стефанов от Левски приключи с футбола до края на 2022 година?


Илиян Стефанов от Левски приключи с футбола до края на 2022 година?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2534 0

Вчера, 2 ноември, в медийното пространство се появи информация, че нападателят на Левски Илиян Стефанов е извадил късмет и се е разминал с операция на глезена.

Припомняме, че той бе контузен от бранителя на ЦСКА 1948 Елитон в началото на двубоя от 16-ия кръг на Първа лига (29 октомври). Нани, както го наричат феновете на "сините", вече имаше проблем в ходилото след равенството със Септември София на 16 октомври, но той се задълбочи още повече след хикса срещу състава на Любослав Пенев.

Сега "Dsport" пише, че 24-годишният Стефанов е аут от мачовете на Левски до края на 2022 година! Съобщава се, че кракът на един от основните играчи на Станимир Стоилов вече е обездвижен със специален ботуш и той ще пропусне останалите четири или пет двубоя на своя отбор.

Програмата на Левски и България:

*До края на календарната година за "сините" предстои гостуване на Спартак Варна (6 ноември), домакинство на Славия (12 ноември), гостуване на Вихрен Сандански за Купата (19 ноември), гостуване на Лудогорец (1 декември) и евентуално още една визита на "орлите" на 1/8-финал за Купата (4 декември). Илиян Стефанов ще бъде аут и за двете контроли на националния отбор на Бългалия - срещу Кипър (16 ноември) и срещу Люксембург (20 ноември).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Венци Стефанов: Ако Боби Михайлов е на мястото си, то отдавна да е пратил Левски в миманса, при ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички