Миланов: Благодаря на феновете, в България явно става с грозен футбол


Миланов: Благодаря на феновете, в България явно става с грозен футбол
Снимка: Levski.bg

2052 0

Една от големите звезди на Левски - Георги Миланов, коментира нулевото реми на "сините" с Черно море от отложения четвърти кръг, който се изигра днес.

Опитният футболист изрази недоволството си от показаното на терена през днешния ден, но и сподели надежди за промяна още в следващия кръг. Той не пропусна и да благодари на верните фенове, които продължават да са зад футболистите и след пет поредни срещи без успех. 

Ето какво сподели Миланов:

"Нашите мачове са изключително тежки винаги, срещу нас играят на максимум. Тук на "Тича" винаги е трудно. Докато се напаснем към терена и противника...Мисля, че превъзхождаме почти всички отбори. Играем един и същи хора. Вижда се, че имаме проблеми в завършващата фаза, но сме изключително млад отбор, с изключение на мен. Смятам, че скоро ще излезем от дупката".

"Малшанс беше на Уелтън положението. Но това е. Благодаря на феновете. Играем докрай, те го виждат. Създаваме шансове. Надявам се още в неделя да победим".

"Когато 80 % от съблекалнята са ти играчи между 17 и 23 години е нормално да тежи серията без победи. Треньорският щаб вярва в нас. Случва се. И с футболисти от други отбори си говорим, че играем хубав футбол. Но явно в България трябва да играеш грозен футбол, за да печелиш".

Ето как се разви двубоят между Черно море и Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички