Нов проблем за "сините" - Левски няма да може да разчита на Хосе Кордоба, но не заради контузия?


Нов проблем за "сините" - Левски няма да може да разчита на Хосе Кордоба, но не заради контузия?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2576 0

Проблемите с контузени играчи в Левски не са тайна за никого, но сега се оказва, че "сините" могат да загубят още един важен играч, макар и не заради травма, твърди "Тема Спорт".

Изданието пише, че централният бранител Хосе Кордоба е получил повиквателна за националния си отбор и по този начин плановете на старши треньора Станимир Стоилов за последните мачове преди зимната пауза могат сериозно да се объркат.

Панама ще изиграе три проверки до края на месеца - на 5 ноември е гостуването на домакина на Световното първенство Катар, на 10 ноември предстои сблъсък с друг участник на Мондиал 2022 - Саудитска Арабия (в Абу Даби), а на 18 ноември е последната контрола - срещу Камерун, който също е част от Катар 2022 (в Дубай).

В този период от време "сините" имат 3 двубоя - гостуване на Спартак Варна (6 ноември), домакинство на Славия (12 ноември) и гостуване на Вихрен Сандански за Купата на България (19 ноември). На този етап не е ясно дали ръководството на 26-кратните шампиони ще пусне Кордоба, но се уточнява, че ще трябва да го направи поне за мача срещу Камерун (18.11.), тъй като датата е официална от ФИФА.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Ето кога ще се играе отложеното дерби между Лудогорец и Левски от Първа лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички