Венци Стефанов: Ако Боби Михайлов е на мястото си, то отдавна да е пратил Левски в миманса, при ЦСКА


Венци Стефанов: Ако Боби Михайлов е на мястото си, то отдавна да е пратил Левски в миманса, при ЦСКА
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3349 0

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, даде интервю за подкаста на "Мач Телеграф" - "МАЧКАСТ", в което взе отношение по темата с призива на Левски към БФС, след като "сините" поискаха да бъде насрочен Извънреден конгрес.

Той заяви, че сваля шапка на феновете на 26-кратните шампиони, но допълни, че ако Борислав Михайлов е бил на мястото си, отдавна е трябвало да прати Левски в миманса, при ЦСКА:

"Нека да кажа, че свалям шапка на феновете на Левски, които дават от себе си, за да може все още да го има Левски. Ако Боби Михайлов е на мястото си, то отдавна да е пратил Левски в миманса, при ЦСКА. Но те за това му се отблагодаряват. Но следващият така ще им намаже ските...", каза Стефанов и след това даде пример с отношението към Славия:

"Преди две години трябваше да преведем парите ни за осигуровките. Бяха около 50 000 лева. Закъсняхме, трябваше да ги преведем в четвъртък и ги преведохме в понеделник, защото ни забавиха плащане. И във вторник, преди да разберат, че сме превели парите, ни се обадиха, че ще ни спрат сметките. А аз съм закъснял, не дължащ. А 40 милиона? Същото беше и с ЦСКА! Това е болка. Не е луд тоя що яде два зелника, а тоя дето му ги дава", категоричен бе босът на най-стария столичен клуб и посъветва Левски:

"Когато търсиш промяна, първо трябва да си изряден. Аз мога да си плащам всички задължения и да не мога да си позволя да взема футболисти да съм втори или трети. А не може да хвърлят парите ей така, да имаш 40 милиона задължения и да те търпят".

Все пак, Венци Стефанов също смята, че е нужна промяна в родния футбол и атакува шефа на съдийската комисия - Виктор Касай:

"Промяна категорично трябва да има. Касай ли, Кашай ли, той, както казват сърбите, "няма поема" от българския футбол. За тези 28 години във футбола съм видял много съдии и много техни шефове. А толкова слаб - за първи път. Когато аз съм се занимавал с ръководство на футбола, Кашай е правил "бърррррр" в детската градина. Запишете си, гледайте мача в неделя с Черно море. Имаме двама централни защитници с по четири картона, ако не получат пети ще се прекръстя на Иля Салиев Салиев".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Нов проблем за "сините" - Левски няма да може да разчита на основен футболист, но не заради контузия?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички