Отлична новина за Илиян Стефанов от Левски след преглед на ядрено-магнитен резонанс


Отлична новина за Илиян Стефанов от Левски след преглед на ядрено-магнитен резонанс
Снимка: Lap.bg

5843 0

Нападателят на Левски Илиян Стефанов "изправи косите" на всички фенове на "сините", напускайки принудително терена в 20-ата минута на мача срещу ЦСКА 1948 през отминалия уикенд (29 октомври).

Защитникът на "червените" Елитон извърши грубо нарушение срещу него и влоши травмата му в глезена, която бе получена още при равенството със Септември София на 16 октомври.

Първоначалните предположения бяха, че Стефанов може да отсъства дълго време, но "Блиц" съобщава, че той е преминал през ядрено-магнитен резонанс и вече знае резултатите от него!

24-годишният играч на Станимир Стоилов НЯМА да се нуждае от операция. Прегледът на ЯМР е показал увредена капсула и скъсани влакна, но най-важното е, че няма да има нужда от хирургическа интервенция!

Точен срок за завръщането му на терена не се споменава, но се уточнява, че със сигурност ще пропусне контролните мачове на България срещу Кипър (16 ноември) и срещу Люксембург (20 ноември), а Младен Кръстаич вече му търси заместник. В този период от време Левски има четири двубоя - гостуване на Черно море (2 ноември), гостуване на Спартак Варна (6 ноември), домакинство на Славия (12 ноември) и домакинство на Черно море (19 ноември).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Бивш футболист: В Левски започва да се трупа леко напрежение, Черно море ще се опита да задълбочи кризата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички