Хиндлиян зададе 4 въпроса към Тити Папазов, на които да отговори пред детектор на лъжата


Хиндлиян зададе 4 въпроса към Тити Папазов, на които да отговори пред детектор на лъжата
Снимка: Оф. сайт на Левски

2919 0

Председателят на Националния клуб на привържениците (НКП) на Левски - Степан Хиндлиян, отправи четири въпроса към Тити Папазов, на които очаква да получи отговор, даден пред детектор на лъжата. Хиндлиян отвърна на Папазов, че в никакъв случай не се чувства "предател", както Тити го определи заради казуса със заема за изплащането на заплатите на футболистите.

"Не ме карайте да казвам, че Левски е "клекнал" на Царско село. Далеч съм от тази мисъл. Казвам, че подобни мисли съществуват. Нямам доказателства за това нещо и не ми се ще да бъде така. Има няколко неща, които са важни и трябва да се знаят - към Папазов не съм дал омерта, за да пазя тайните му", заяви Хиндлиян в ефира на bTV.

"Начинът, по който той говори и асоциира себе си със 106-годишния клуб е позор. Той казва: "Дайте ми пари и аз ще спася "Левски", "Дайте ми пари и аз ще оправя отношенията между привържениците". Кой си ти, че да оправяш отношенията между привържениците?! Той, в контекста на финансовите проблеми на Левски, намесва папата, Ел Чапо, съпругата си, Георги Илиев, Делян Пеевски. Това е позор."

Не смятам, че съм предател, защото не съм имал ангажимент към Папазов да пазя неговите тайни. Не ме е молил за подобни неща. Ние сме в правото си да знаем от къде Левски се финансира. Когато това не е ясно, поводите за спекулации и съмнения са изключително много", смята председателят на НКП.

"Понеже той говори, че е готов да седне на детектора на лъжата, да му задам няколко въпроса. Има ли участие при загубване на титлата на Левски през 2004 г. в полза на Локомотив Пловдив? Облагодетелствал ли се е лично финансово от организацията на 100-годишния юбилей? Парите, които той твърди, че е дал на Тодор Батков през 2014 г. - 200 000 лв., негови ли са? Организирал ли е залагания на баскетболния Левски? При положение, че той самият, от този стол, заяви в национален ефир, че е излъгал най-добрия си приятел, резултатите от полиграфа са ясни", заяви Хиндлиян.

Степан Хиндлиян отвърна и на Павел Колев, който вчера обяви, че лични интереси пречат на обединението на левскарите. "Левски е над всички нас. Националният клуб на привържениците не атакува никой персонално и не е воден от егоцентризъм и лични интереси, както втълпяват Папазов и изпълнителният директор на клуба в последните дни. Това е принципна позиция, тъй като те забравят какво сме направили ние в последните 10 години и казват, че сме си мълчали."

Въпросите към Константин Папазов може да останат и без отговор, тъй като в неделя баскетболният треньор се зарече да прекрати всякакви медийни изяви в името на доброто за Левски (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички