Павел Колев: Лични интереси пречат на обединението на левскарите


Павел Колев: Лични интереси пречат на обединението на левскарите
Снимка: https://levski.bg/

1278 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев коментира цялостната ситуация в клуба в настоящия момент. Колев, който наскоро бе остро критикуван от тартора на Сектор "Б" Любомир Костадинов - Младежа, е на мнението, че лични интереси пречат на обединението на левскарите.

На въпрос в ефира на БНТ дали е възможно обединение на всички левскари, Колев отговори, че съществуват твърде много лични интереси и егоцентризъм и това пречи на обединението, иначе повечето фенове са обединени за бъдещето на Левски. Колев подчерта, че докато той е на "Герена", ще продължи да дава всичко от себе си.

Той заяви, че продължават да се водят преговори с много сериозни компании за генерален спонсори. Въпросните компании обаче правят внимателно проучване на клуба и затова преговорите се бавят. Водят се разговори и с по-малки рекламодатели и има шанс другата седмица да бъдат подписани един-два договора (подробности четете тук).

Изпълнителният директор определи като важна победата над Монтана с 4:0 в психологически план. Сега Георги Тодоров по време на паузата в шампионата ще работи по-задълбочено с футболистите. В Левски също се надяват междувременно да бъдат привлечени нови играчи. 

А защо Павел Колев смята, че "колкото по-малко говори Георги Тодоров, толкова по-добре" - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички