Тити Папазов: Не ви ли прави впечатление, че такива въпроси не са задавани последните 10 години?


Тити Папазов: Не ви ли прави впечатление, че такива въпроси не са задавани последните 10 години?
Снимка: БГНЕС

1662 0

Членът на Надзорния съвет и акционер в Левски Константин Папазов отговори на критиките, които имаше към ръководството в последните седмици и най-вече на нападките на известния фен Любомир Костадинов. Той зададе доста въпроси чрез профила си във Facebook главно насочени към Павел Колев и Папазов.

"Дадох на Батков 186 хиляди, за да бъде спасен Левски. Тогава никой не пита. 2014 г. отборът на Левски отказва да замине за гостуване в Ловеч. Обади ми се Топузаков. Събрах лидерите на отбора и им гарантирах, че ще си получат парите. Заложих мои акции, за да изплатим парите. Моралът на Левски тогава направи ЦСКА втори. Някои споменават морал, но не знаят значението на тази дума", започна Папазов.

"Днес сме тук най-вече заради огромната любов на феновете. Много шумно се отразяват в сайтове Фейсбук писания, а не видях анализ как Сираков редуцира бюджета. Неговият авторитет успя да докара нещата до постижим бюджет. Ние сме отговорни пред цяла синя България как ще бъдат разходвани феновете.

Не ви ли прави впечатление, че такива въпроси не са задавани последните 10 години? Защото са били доволни от предишните собственици. Може да си отговорите сами защо са били доволни. А ние в момента цедим всеки лев. Ако някой беше в управлението, Тити щеше да е герой, че е дал 200 хиляди лева. Тяхното заяждане не е искрено. 5-те хиляди лева, платени в КАТ, са единствено задължения на ПФК Левски. Глобата се удържа от нарушителя. Ако искаш да си злонамерен като Васил Колев, гледаме само как са платени глобите. Единственият клуб, който изпадна в прозрачност, е Левски. Всички действия се правят, за да не успеем. Атаките срещу нас са деструктивни", допълни той. А как Павел Колев отговори относно обвиненията за екипите - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички