Хиндлиян и Диков влязоха в словесна престрелка в телевизионен ефир (ВИДЕО)


Хиндлиян и Диков влязоха в словесна престрелка в телевизионен ефир (ВИДЕО)
Снимка: Стопкадър от TV1

4089 0

Шефът на Националния клуб на привържениците (НКП) на Левски Степан Хиндлиян и спортният журналист Сашо Диков влязоха в остра конфронтация по време на телевизионно гостуване в предаването "Алтернативата" по TV1. Двамата се познават от доста време и поддържаха добри взаимоотношения до вчера (13 май), когато Диков се превърна в "куриер" на Васил Божков, за да предостави акциите на Левски на премиера Бойко Борисов.

След сцените през изминалия ден Диков разговаря с Хиндлиян в ефира на "Евроком" и още тогава се усети напрежението между двамата. В миналото шефът на НКП многократно е гостувал на Диков по теми, свързани с Левски, но след днес техните взамиоотношения едва ли ще останат в добрия тон. Степан Хиндлиян остро нападна Диков за това, че се е "надупил" на Божков, докато журналистът му отвърна, че е "завършен глупак и лъжец", ако си мисли, че е взел пари от Божков.

"Откъде на Божков му дойде това цунами, което го помете? Искаш да кажеш, че съм взел пари от Божков? Ако го мислиш, ти си завършен глупак и лъжец. Всичките традиционни големи медии се надупват на властта. Съжалявам, че изпълнявам волята на Бойко Борисов Левски да има нов собственик. Босовете на агитката на Левски знаят, че са наср*ни. Степан е интелигентно момче и знае, че е наср*н. Неслучайно Божков го нарече по определен начин (подлога - б.р.)", коментира Сашо Диков.

"Има шанс Левски да излее от зависимостта и го обясних какъв е. Разбира се, Сашо ще се надвиква с мен и ще ми обяснява, че съм глупак. Нека е така. Такива хора няма да се съгласят с чистия вариант, защото няма да има с какво да се занимават. Няма да могат да се хранят с омразата, която сеят. Защото, Сашо, извинявай, ти сееш омраза. Ако аз съм глупак, се чудя, Сашо, ти какъв си, при положение, че чакаш да бъде опраскан поредният сериозен богаташ в страната, за да станеш негов глашатай. Това го наблюдавам от януари месец 2010 година. В момента ти си надупен на Божков и си такъв в очите на цялата синя България. Подигра се с едни хора, които заделят от парите си", заяви от своя страна Хиндлиян.

Всичко около ситуацията с акциите на Левски следете НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички