Тити Папазов призна от кого е взел заема за заплати, чувства се обиден и предаден от Степан Хиндлиян


Тити Папазов призна от кого е взел заема за заплати, чувства се обиден и предаден от Степан Хиндлиян
Снимка: lap.bg

7236 0

Заплатите за месец март, които футболистите на Левски получиха в началото на август, са изплатени чрез заем от собственика на Царско село Стойне Манолов. Това разкри в предаването "Тази сутрин" по bTV членът на Надзорния съвет на Левски Константин Папазов.

Заплатите за месец март, които футболистите на "Левски" получиха в началото на август, са изплатени чрез заем от собственика на "Царско село" Стойне Манолов. Това разкри в предаването "Тази сутрин" по bTV членът на Надзорния съвет на "Левски" Константин Папазов. Преди два дни на пресконференция баскетболният треньор заяви, че въпросният краткосрочен заем в размер на 199 999 лв. е даден от неговата собствена фирма. Сега обаче той внесе повече яснота, като уточни, че добрият му приятел Стойне Манолов му дал назаем половин милион лева за закупуването на имот. Сделката за земята обаче е била отложена и затова Папазов решил да помогне на "Левски", който вече чакал пари от продажбата на Иван Горанов в "Шарльороа". "Имам много близък приятел, по-възрастен от мен и по-мъдър. Това е Стойне Манолов. С него имаме сериозни бизнес отношения през последните няколко години", каза Папазов.Заплатите за месец март, които футболистите на Левски получиха в началото на август, са изплатени чрез заем от собственика на Царско село Стойне Манолов. Това разкри в предаването "Тази сутрин" по bTV членът на Надзорния съвет на Левски Константин Папазов.

Преди два дни на пресконференция баскетболният треньор заяви, че въпросният краткосрочен заем в размер на 199 999 лв. е даден от неговата собствена фирма. Сега обаче той внесе повече яснота, като уточни, че добрият му приятел Стойне Манолов му дал назаем половин милион лева за закупуването на имот. Сделката за земята обаче е била отложена и затова Папазов решил да помогне на Левски, който вече чакал пари от продажбата на Иван Горанов в Шарльороа.

"Имам много близък приятел, по-възрастен от мен и по-мъдър. Това е Стойне Манолов. С него имаме сериозни бизнес отношения през последните няколко години", каза Папазов, цитиран от Actualno.com.

"Преди 45 дни при мен дойде един приятел с предложение да купим земя. Отидох при Манолов да го моля за заем и той ми даде половин милион лева. Впоследствие обаче сделката за имота се отложи", поясни Константин Папазов.

Членът на Надзорния съвет на клуба от "Герена" смята, че е взел най-правилното решение, като е дал парите за заплатите на футболистите, като е смятал, че за десетина дни всичко ще остане в тайна. Наско Сираков е бил запознат откъде Папазов вади парите за моментното потушаване на напрежението в съблекалнята, стана ясно още от думите на Папазов.

Папазов обясни, че се чувства предаден, тъй като е казал цялата истина само на председателя на Националния клуб на привържениците на "Левски" Степан Хиндлиян: "Манолов пита и знаеше, че сделката е временно отложена. Излъгах го. Само на Степан Хиндлиян казах истината и той направи този панаир".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички