Хиндлиян: Сред привържениците има достойни за акциите на Папазов


Хиндлиян: Сред привържениците има достойни за акциите на Папазов
Снимка: Официален сайт на НКП на Левски

1855 0

Председателят на НКП на Левски - Степан Хиндлиян, заяви, че баскетболният треньор Константин Папазов-Тити трябва да предостави на феновете своите 35% от акциите на клуба. Припомняме, че те му бяха прехвърлени от Наско Сираков, който на свой ред получи 86% от акциите на Левски от Васил Божков и Георги Попов.

"35-те процента, прехвърлени на Тити по заслуги го противопоставят на всички останали. Нека да не говорим за разнобой. Имаме нужда да сме силни и единни. Г-н Папазов каза, че е готов да се откаже от акциите. Но колко по-достойни инвеститори има от привържениците? Те са доказали, че могат да управляват акциите", коментира Хиндлиян пред bTV.

"Единствено с тези акции не е жонглирано. Жонглирането с акции на Левски трябва да престане. Не става въпрос дали могат да бъдат купени от феновете 35-те процента. Те доказват, че само те стоят на твърда позиция и отстояват интересите на клуба", допълни шефът на организираните фенове на "сините".

Той посочи също, че мажоритарният собственик Наско Сираков ще получи подкрепата им в евентуалната своя битка за получаване на по-голям дял от телевизионните права. "Сираков ще има подкрепата от левскарската общност за телевизионните права. Не е нормално Левски да взима жълти стотинки от телевизионния договор, при положение че той генерира най-големият процент от продукта", заяви Хиндлиян. А кой ще излъчат привържениците да бъде техен представител в Надзорния съвет на клуба вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички