Венци Стефанов за палатковия лагер пред БФС: Луди хора! Това са долни работи


Венци Стефанов за палатковия лагер пред БФС: Луди хора! Това са долни работи
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

4846 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изригна заради случилото се днес пред сградата на БФС в „Бояна“. Феновете на ЦСКА излязоха на протест, свързан с решенията на футболната ни централа след Конгреса на 18 март за санкции срещу любимия им клуб и изключването на 104 родни клуба. „Червените“ привърженици организираха "бунта", като направиха и палатков лагер в „Бояна“.

"Луди хора! Чудя се защо им уйдисват и им позволят да правят това нещо. Рано или късно истината ще възтържествува. Коя е тя ли? Тя е, че те нямат нищо общо с истината, защото не може 60-ина клубове да бъдат фактори в българското първенство. От тях само един реално е фактор - ЦСКА. Рано или късно трябва всеки да си плати за простотиите", избухна Стефанов пред колегите от „Блиц“.

"Дано да e мирен този протест, както обещават. Гледам, че и Бербатов е бил при тях, смешна работа. Вместо да говорим за футбол и да си помагаме, правим простотии. Долни работи, гадни работи са това", каза още шефът на Славия.

"Представяте ли си докъде сме стигнали, щял дори и Левски да подкрепи. Левски да не е друга планета? Левски, Славия, ЦСКА, Лудогорец, всички са български клубове. Защо Левски и ЦСКА трябва да са все нещо повече и само за тях да се прави? Нека се прави за всички. Цял живот Левски и ЦСКА дърпат чергата към себе си и затова не им вървят нещата, затова винаги имат проблеми.", коментира Стефанов думите на Димитър Бербатов, че ще подкрепи и Левски, ако „сините“ организират протест.

А ето го и посланието на бившия нападател на към клуба от „Герена“.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички