Отстраненият Филип Филипов от ЦСКА изригна срещу БФС и нарече "жалко обяснение" думи на Наско Сираков


Отстраненият Филип Филипов от ЦСКА изригна срещу БФС и нарече "жалко обяснение" думи на Наско Сираков
Снимка: Cska.bg

3086 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов, който получи изключително тежко наказание от БФС, заяви в интервю пред "Тема Спорт", че ще заведе дело срещу родната Централа, защото:

"Няма да оставя хората, които унищожиха футбола в България, да ме спират и да ми забраняват да се занимавам с любимия спорт. Ще заведа дело срещу тях".

Той изрази и мнението, макар и без да споменава името на Левски, че феновете на "сините" са ЗА промяна в родния футбол, но клубът е дал "жалко обяснение" защо е подкрепил Борислав Михайлов:

"През октомври се видя на конгреса колко голяма е подкрепата за Бербатов. Тогава един клуб даде едно жалко обяснение защо подкрепя Борислав Михайлов – заради 40-годишно приятелство. А в същото време феновете му заявиха категорично, че са за промяна в българския футбол", каза Филипов, визирайки думи на Наско Сираков.

"В сряда следобед станахме свидетели на поредните абсурдни решения. Бяха изключени 104 клуба. Тези хорица, които взимат тези решения, трябва да разберат, че не те са футболният съюз. Сега те отстраниха клубове, но скоро клубовете сами ще напускат първенствата заради тяхното лошо управление и накрая ще останат сами да си играят в Бояна на малки вратички", завърши изпълнителният директор, който ще има нова роля в ЦСКА.

Вижте още: Ексклузивно: ЦСКА е бил пред изхвърляне от футбола, в последния момент БФС...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички