Филип Кръстев за бъдещето си: Моята дума е доста важна, в момента съм щастлив в Левски


Филип Кръстев за бъдещето си: Моята дума е доста важна, в момента съм щастлив в Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3958 0

Полузащитникът на Левски Филип Кръстев даде интервю пред колегите от "Dsport", в което разкри каква е причината да се впише толкова бързо и толкова добре в "синия" състав, след като се присъедини към клуба през зимните месеци:

"Моята мотивация да покажа още в началото най-доброто от себе си, както и вярата на Станимир Стоилов и целия треньорски екип и моите съотборници - това ми помогна да се адаптирам бързо. Още като бяхме в Турция и не се бяхме прибрали в България усещах подкрепата на феновете, когато започнаха мачовете стана нещо уникално. Да играеш пред тези фенове ти дава криле и аз се чувствам страхотно. Дори да сме гости те идват и ни подкрепят страшно много. Надявам се да продължаваме да печелим и да ги радваме все повече", започна младокът.

"Аз също мисля, че можехме да играем по-добре срещу Пирин. Най-важното е да печелим, трите точки са важни. Станимир Стоилов е перфекционист и знае, че ако искаме да се борим с Лудогорец и други тимове от европейско ниво, трябва да се подобряваме постоянно и затова беше критичен към нас", разкри още той във връзка с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ на "синия" наставник и разкри: "Бях малко изморен на мача с Пирин, защото имах висока температура няколко дни като бяхме в чужбина с националите, но вече съм окей".

Филип Кръстев допълни и че в момента е много щастлив на стадион "Георги Аспарухов", но в момента не мисли за удължаването на престоя си:

"Моята дума е доста важна, защото интересът и желанието на футболиста са винаги определящи. В момента съм много щастлив в Левски, не мисля за тези неща, изчаквам да минат всички мачове. Не мисля за удължаването на наема ми, но съм много щастлив в отбора и не е изключено това да продължи".

20-годишният халф, който пристигна на "Герена" под наем от белгийския Ломел, каза и на каква позиция се чувства най-добре на терена и кои са най-близките му приятели в съблекалнята:

"Най-важното е да съм на терена и да помагам на отбора. Обичам да играя по-изнесен напред, но в момента се чувствам добре на позицията, на която играя, защото мога да играя повече с топката, да влияя на играта и да помагам в защита. Мисля, че в момента също съм доста полезен, макар и да съм по-назад. Като цяло сме много добър колектив и не мисля, че има отделни групи в отбора. Най-близки са ми Марин Петков и Патрик-Габриел Галчев, защото са ми приятели от доста време. Разбирам се добре и с опитните футболисти, както и с чужденците".

Вижте още:

Какво трябва да се случи, за да остане Филип Кръстев в Левски - говори агентът му Николай Жейнов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички