Станимир Стоилов след 3:0: Много съм недоволен от играта на футболистите ми


Станимир Стоилов след 3:0: Много съм недоволен от играта на футболистите ми
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3421 0

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, остана много критичен към играта от своите футболисти след постигнатия успех с 3:0 при визитата на Пирин Благоевград.

Специалистът от Хасково призна, че Здравко Димитров и Димитър Костадинов няма да играят повече за първия отбор, но ще останат при "сините", докато някой клуб не ги закупи.

"Имаше прекрасни условия за игра - терен, публика. Стана футболен празник. Условията за игра бяха перфектни. Пирин е най-добре представящият се отбор у нас и се радвам, че победихме убедително. Не съм доволен от представянето на нашия отбор, тъй като трябва да играем по-добре, но с оглед резултата можем да кажем, че сме доволни от трите точки, но трябва да играем значително по-добре".

"Не беше най-добрият мач под мое ръководство. Нямаше ситуации пред нашата врата, но смятам, че класата ни е по-висока и трябва да играем още по-добра организирана игра. Имаше елементарни грешки, които ни разстроиха играта донякъде. Бяхме пълни господари и спечелихме убедително, но съм доволен само от това".

"Ако показваме добри игри и печелим, ще опитаме да се борим за челните места. Изоставахме доста от първата шестица и успяхме да наваксаме. Влязохма убедително в нея, което показва напредък. Левски се научи да играе добре с отборите, които се борят за върха. Сега ще е идеален моментът да видим мачовете с най-силните отбори и да видим докъде сме стигнали. За нас класирането в шестицата е идеална възможност да си видим нивото и къде трябва да надграждаме", продължи Стоилов.

"Винаги съм имал принципи и начини на работа. Съобразяваме се с Левски и какви качества и как трябва да се държат играчите на Левски трябва да са на ниво. Двамата ще тренират с втория отбор, докато някой не ги купи (бел. ред: Димитър Костадинов и Здравко Димитров). С оглед на добрия мач и подкрепата на двете агитки не трябваше да се стига до ексцесии. Трябва да има уважение и подкрепа към своите отбори", завърши Стоилов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички