Какво трябва да се случи, за да остане Филип Кръстев в Левски - говори агентът му Николай Жейнов


Какво трябва да се случи, за да остане Филип Кръстев в Левски - говори агентът му Николай Жейнов
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3374 0

Ръководството на 26-кратните шампиони на България е близо до постигането на ново споразумение, което ще удължи престоя на Филип Кръстев на "Герена".

Полузащитникът акостира под наем в Левски от отбора на Ломел (Белгия) през зимните месеци и набързо си извоюва титулярното място в състава на Станимир Стоилов.

Неговият мениджър Николай Жейнов разкри пред "Тема Спорт", че се водят активни преговори със "Сити Груп" - консорциумът, който държи правата на младия футболист:

"Водим преговори със "Сити Груп". Аз съм в тясна връзка в кореспонденцията с ръководството. Работим по казуса и се надявам в близко време да имаме някакъв резултат. Говорим за нов наем, защото едва ли Левски ще се опита да плати сега 2,5 млн. евро", разкри Жейнов и поясни:

"В момента не разговаряме с други клубове. От това, което направил Левски към нас, сме достатъчно доволни. Но не всичко зависи от нас. Ние сме 50% от отговора. В един момент от "Сити Груп" трябва да дадат своето съгласие. Работи се по трансфера, но нещата, както знаете, не стават толкова бързо".

Вижте ощеДо края на настоящата седмица Локомотив Пловдив ще има нов старши треньор - вариантите са два, а имената са добре познати на българските фенове!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички