Елин Топузаков след Левски 1:0 Берое: Важни три точки, радостта след гола беше искрена и неподправена


Елин Топузаков след Левски 1:0 Берое: Важни три точки, радостта след гола беше искрена и неподправена
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3399 0

Старши треньорът на Левски - Елин Топузаков, отдаде дължимото на Берое и призна, че защитата на "зелените" е затруднила неговите футболисти в днешния мач, който бе спечелен по драматичен начин с гол на Асен Чандъров в предпоследната минута:

"Може би отбелязването на гол ни тежеше в развитието на атаките. Трябваше да бъдем по-настоятелни, да изграждаме по-добри атаки и да търсим фланговете, но и защитата на Берое ни затрудни, защото стояха добре в тази фаза на играта. Важна победа и важни три точки. Момчетата не се отказаха и се бореха до последния съдийски сигнал", каза Топузаков след последния съдийски сигнал и добави:

"Искам да поздравя отбора, че запазихме мрежата си "суха". Ясно е, че нашият отбор не може да бележи голям брой голове и затова работим по време на тренировъчния процес. Отдаваме заслуженото на Берое, но трите точки срещу отбор от долната част на таблицата и в домакински двубой бяха задължителни. Може да видите радостта след гола, защото тя беше искрена и неподправена. Трудът им беше възнаграден".

"Всеки един треньор иска в конкретния мач да пусне футболисти в топ форма. Не е тайна, че имаме кадрови проблеми с контузени футболисти и нямаме дълбочина в състава. Това са футболисти на Левски и разчитам на всеки един от тях. Днес резервите са включиха много добре, защото показаха нужната непримиримост", каза още "синият" наставник пред камерата на "Diema", а за финал заяви, че предстоящото гостуване на Ботев Пловдив на 29 април, когато "канарчетата" ще открият новия си стадион, не би трябвало да създаде проблеми в емоционален план на неговите играчи:

"Наистина е далеч двубоя с Ботев Пловдив, но се надявам да стане футболен празник. Футболистите на Левски са свикнали да играят във враждебна обстановка. Не мисля, че ПАОК ни посрещна по много добър начин в Солун", припомни Топузаков.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Николай Киров обясни защо Берое се пропука в края и заяви: Вместо да сме на едната крайност, отидохме на другата

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички