Николай Киров обясни защо Берое се пропука в края и заяви: Вместо да сме на едната крайност, отидохме на другата


Николай Киров обясни защо Берое се пропука в края и заяви: Вместо да сме на едната крайност, отидохме на другата
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

10144 0

Берое претърпя много болезнена загуба от Левски, след като до 94-тата минута резултатът на "Герена" в мача от 27-ия кръг на Първа лига бе 0:0, но тогава Асен Чандъров "разпечата" вратата на Иван Караджов и трите точки отидоха в актива на "сините".

Логично, старши треньорът на старозагорци - Николай Киров, беше доста разочарован от този развой на събитията, а в коментара си след двубоя обясни защо тимът му се е пропукал в края:

"Получи се неприятна ситуация, защото излезе наш защитник за оказване на медицинска помощ и голът падна точно от тази зона. Изпуснахме си шансовете на контраатака през второто полувреме, не успяхме да ги реализираме. Сега вместо да сме на едната крайност, ние сега отидохме на другата...", констатира Киров пред камерата на "Diema" и допълни:

"Има напрежение върху играчите и това е нормално, защото сме в незавидна позиция в класирането. Когато си в тази зона около последните отбори не е приятно. Направих нужните корекции на почивката и през второто полувреме бяхме по-добри, но не успяхме да си завършим ситуациите".

"Трудно мога да намеря позитиви, когато загубим по този начин. Негативите винаги ще бъдат повече. За една минута бяхме психологически в двете крайности. Въпросът е от утре да започнем да мислим за следващия двубой срещу Пирин", призова наставникът на Берое.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Елин Топузаков след Левски 1:0 Берое: Важни три точки, радостта след гола беше искрена и неподправена

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички