Димитров: Играхме със сърце и душа, нека с феновете продължаваме да сме заедно


Димитров: Играхме със сърце и душа, нека с феновете продължаваме да сме заедно
Снимка: Facebook / levskiofficial

1554 0

Защитникът Кристиан Димитров остана доволен от играта на Левски срещу Айнтрахт в първия плейоф за влизане в групите на Лига на конференциите. Снощи на "Васил Левски" двата тима направиха равенство 1:1, а Димитров бе един от най-стабилните футболисти на "сините".

"Може да се каже, че сме доволни в края, защото успяхме да вкараме отново гол в последните секунди. Искам да поздравя феновете и всички хора, които дойдоха на този мач. Благодаря от името на целия отбор и нека все така да продължаваме да сме заедно", каза бранителят след мача.

"Сами видяхте, че ние си имахме ситуациите. През второто полувреме те имаха два-три фаула около наказателното поле. Допуснахме ранен гол и това леко ни смути. Изгубихме концентрация, но искам да подчертая, че ние сме много добър колектив. Всички сме заедно в трудни моменти", добави Димитров.

"Браво на Фадига за гола, защото заслужавахме поне равенството. Отвътре мисля, че стояхме добре на терена. Не знам как се е видяло отвън. В този мач играхме със сърце и душа и накрая късметът беше на наша страна", каза още той. А ето какво каза авторът на изравнителния гол - Асими Фадига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички