"Изключително дразнещо, да видим дали Левски ще оцелее в Германия": Треньорът на Айнтрахт се закани


"Изключително дразнещо, да видим дали Левски ще оцелее в Германия": Треньорът на Айнтрахт се закани
Снимка: БГНЕС

19309 0

Старши треньорът на Айнтрахт Франкфурт Дино Топмьолер далеч не бе доволен след равенството 1:1 срещу Левски. "Сините" изравниха на германските "орли" секунди преди края и заличиха аванса им преди реванша от Лигата на конференциите.

Топмьолер призна, че е било много дразнещо, но не заради "мечтания гол", а заради продукцията, която неговият отбор е предложил от 65-ата минута до края на двубоя. Той призна, че преди това неговият тим е играл добре.

"Изключително дразнещо е. Но не заради мечтания гол, а защото загубихме всякаква постройка от 65-ата минута. Това бе проблемът. Левски имаше предимство в последните 25 минути. Не влизахме добре за топката. Все пак мисля, че играхме добре през първите 65 минути" - сподели той.

Освен това младият специалист отправи своеобразно предизвикателство на българския отбор. Дино Топмьолер призна, че германците са радостни, че предстои мач у дома, като сподели, че ще се види дали Левски може да оцелее там.

"Трябва да подобрим футболните си качества. Щастливи сме, че идва реваншът в Германия. Левски ще трябва да дойде в нашия котел и тогава ще видим дали могат да оцелеят там" - завърши наставникът.

А директор в Айнтрахт също призна, че германците били изнервени срещу Левски през второто полувреме.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички