Култово! Младежа сравни героя за Левски срещу Айнтрахт Фадига с една от най-любимите личности на цял свят (СНИМКИ)


Култово! Младежа сравни героя за Левски срещу Айнтрахт Фадига с една от най-любимите личности на цял свят (СНИМКИ)
Снимка: Mario Chomakliyski / LAP.bg

6494 0

Левски записа най-паметната си вечер в европейските клубни турнири за последните над 10 години. "Сините" завършиха наравно 1:1 с Айнтрахт Франкфурт и запазват шансове за класиране в груповата фаза на Лигата на конференциите.

Сблъсъкът бе много здрав, но българският тим се представи достойно, въпреки че изостана още в 6-ата минута след попадение на голямата звезда на германските "орли" - Рандъл Коло Муани. Левски изоставаше до самия край и изглеждаше сякаш ще допусне първо поражение в Европа през кампанията.

Буквално в последните секунди обаче появилият се като резерва минути преди края на редовното време Фадига взриви Националния стадион "Васил Левски". Новото попълнение на "сините" вкара изключително попадение.

Той стреля от около 30 метра и направи безпомощен Кевин Трап. След срещата пък един от най-поулярните фенове на Левски - Любомир Костадинов (Младежа), направи култово сравнение.

Младежа сравни Фадига с... Еди Мърфи

"Еди Мърфи наказа Айнтрахт" - написа Костадинов. Към тези си думи той добави и по една снимка на Асими Фадига и популярния холивудски актьор. Мърфи е любимец на много хора покрай забавните роли в популярни филмови продукции.

Все пак за "сините" предстои много тежък реванш. Неслучайно и треньорът на Айнтрахт се закани на Левски и попита дали ще издържи в Германия, като призна, че е ядосан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички