"Синият" герой Фадига: Това бе най-важният гол в цялата ми кариера


"Синият" герой Фадига: Това бе най-важният гол в цялата ми кариера
Снимка: Levski.bg

9783 0

Неочакваният герой за Левски Асими Фадига, който вкара изравнителния гол за "сините" срещу Айнтрахт Франкфурт, сподели емоциите си след попадението и престижния резултат в Лига на конференциите.

"Разбира се, че беше много емоционален момент за мен и за отбора. Голямо удоволствие беше. Вкарах във възможно последния момент, когато изоставахме в резултата. А влязох като резерва десетина минути преди това. Това бе първият ми гол за Левски и се радвам, че дойде в такъв момент. Отбелязах на голям отбор като Франкфурт", бяха първите думи на французина пред БТА.

"Не съм мислил преди да стрелям в последната минута. Знаех, че не ни остава много време и трябваше да опитаме. В един момент просто усетих, че има коридор пред мен и шутирах. Получи се много добре", радва се той.

"Това беше най-важният ми гол в цялата кариера. Надявам се да продължа по този начин. Ще продължавам да давам всичко на тренировки и в мачовете. Пожелайте ни шанс във втория мач, а ние ще се опитаме да го използваме", казва Фадига.

"Мисля, че имаме шансове в реванша във Франкфурт. Това е футболът. Изоставахме в резултата, но изравнихме в последната минута. Може би ще е още по-трудно в Германия, но ще направим всичко, на което сме способни, за да се класираме", обеща французинът. Тук можете да видите тупалката на Фадига във вратата на Кевин Трап.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички