Андриан Краев за Айнтрахт: Не са страшилището, за което ги имахме, ще търсим отстраняване


Андриан Краев за Айнтрахт: Не са страшилището, за което ги имахме, ще търсим отстраняване
Снимка: БГНЕС

2322 0

Капитанът на Левски Андриан Краев говори след равенството 1:1 срещу Айнтрахт Франкфурт. След седмица "сините" гостуват в Германия в опит да постигнат положителен резултат и да влязат в групите на Лигата на конференциите.

Краев показа самочувствие след срещата, като посочи, че българският отбор играе все по-добре с всеки изминал мач. Освен това той заяви, че германските "орли" не са страшилището, за което са го имали. Той дори се прицели в отстраняването им.

"Наистина поредна луда вечер за нашия отбор, три мача вкарваме в последната минута. Мисля, че го заслужавахме, със сигурност. Играхме много достойно. Допуснахме грешка в началото, вдигнахме се, изравнихме в края, всичко остава отворено за реванша.

Капитанът на Левски се прицели в отстраняване на Айнтрахт

Видяхме, че не са това страшилище, за което ги имаме. Напълно възможно е да се надиграваме с тях и да търсим отстраняване. Беше тест за нас, това е много сериозен отбор с много сериозни футболисти. Беше битка, падна много тичане. Сега трябва да мислим изцяло за реванша, да се възстановим, да сме уверени и да вярваме в това чудо.

Усеща се разлика в динамиката в сравнение с нашето първенство. Точно, за да си сверим часовниците и да видим какво ниво трябва да достигаме. В нашия отбор има много голямо бъдеще, млади момчета. С всеки изминал мач играем по-добре и по-добре и сме на прав път. Не всеки ден можем да играем мач за влизане в групите. Радвам се, че изиграхме по умен и достоен начин такъв голям мач. Искам да благодаря за феноменалната атмосфера на стадиона, беше уникално, всички ще го помним дълго време. Апелирам за подкрепа и в Германия, колкото е възможно, ще дадем всичко, за да сбъднем мечтата на феновете" - сподели той пред "Диема спорт".

Вижте повече за това как Левски полетя редом до "орли": Гол от 30 метра и спрян Айнтрахт в Европа (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички