Босът на Левски: Когато съм в клуба, отбор на Ганчев не става шампион!


Босът на Левски: Когато съм в клуба, отбор на Ганчев не става шампион!
Снимка: БГНЕС

4306 0

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков предупреди собственика на ЦСКА Гриша Ганчев, че няма да му бъде лесно да стане шампион докато "синята" легенда е на "Герена". Двамата са добри приятели, макар че са собственици в момента на двата столични клуба с най-голямо съперничество в историята.

"Вече казах, че приятелството ми с Гришата е едно на ръка. Но аз спокойно мога да кажа, че докато съм бил на ръководна длъжност в Левски, с изключение на 1999 г. в първите три месеца, когато работих като директор, отборът на Гриша Ганчев никога не е ставал шампион. Така че нашите отношения извън футбола са едно. Но във футбола – и той е спортист, и аз съм спортист", коментира Сираков в предаването "Код спорт" по "ТВ+.

Запитан дали има гаранция за феърплей, легендарният играч заяви: "Ние си стиснахме ръцете през 2004 г. и до 2008-а нямаше проблеми. От моя страна Гришата знае, че Левски и в момента играе абсолютен феърплей. И това ще продължи не на 100, а на 1000%!". А какво сподели той относно селекцията в Левски занапред вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички