Наско Сираков и Левски не се плашат от война с БФС заради ТВ правата


Наско Сираков и Левски не се плашат от война с БФС заради ТВ правата
Снимка: БГНЕС

2724 0

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков е твърдо решен да се бори за по-голям дял от парите за телевизионните права. Клубната легенда, която пое управлението на "сините" преди няколко седмици, предупреди, че няма да толерира "неправди" спрямо Левски.

Сираков даде интервю за предаването "Код Спорт" по TV+, което ще бъде излъчено в неделя от 12,30 часа. В 40-минутния разговор по актуални теми голмайстор №1 в историята на Левски е обявил, че е готов на крайни мерки в претенциите си за справедливо разпределение на парите за телевизионни права.

Наско Сираков е заявил, че "сините" не се плашат от война и са наясно с последиците, но няма да превиват глава пред неправди. Както е известно, преди дни Изпълкомът в оставка на БФС сключи дългосрочен договор с "Нова Броудкастинг Груп" за телевизионните права.

Парите по това перо в момента се разпределят по равно между всички отбори от елитното първенство, но от Левски настояват да получават по-голям дял заради драстично по-големия интерес към тях спрямо останалите клубове.

Междувременно се появиха информации, че Левски и ЦСКА ще обединят сили, за да се преборят за по-справедливо разпределяне на парите от ТВ правата (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички