Какво отговори Сираков за задкулисието в Левски и отношенията си с Гриша Ганчев?


Какво отговори Сираков за задкулисието в Левски и отношенията си с Гриша Ганчев?
Снимка: БГНЕС

1865 0

Новият собственик на Левски Наско Сираков обяви, че повече няма да влиза в режим на обяснение и за последен път го прави относно това кои са неговите приятели и с кого поддържа връзка. Той обясни за взаимоотношенията си с Гриша Ганчев, като призна, че през 2013 година е взел заем от него, който вече е погасен.

"Един апел към всички вас. С евтини сензации, целящи да злепоставят името ми и името на Левски, за първи път и последен ще вляза в обяснителен режим. Приятел съм с Гриша Ганчев от много години. В изключително труден момент през 2013 година той ми помогна със заем, който беше нотариално заверен и със съответните лихви. Миналата година съм изчистил абсолютно всичко двойно. Искам да му благодаря. Ако зависи от мен, докато съм жив, ще съм приятел с Гриша Ганчев. Извоювал съм си правото да пия кафе, с който си поискам. В името на Левски бих пил кафе с Папата и Ел Чапо. Никога не съм имал възможността да говоря и да се видя с Делян Пеевски. Готов съм да пия кафе с всеки в името на Левски. Абсолютно всички рекламни позиции в Левски са свободни. Единствено името на стадион Георги Аспарухов не е свободно".

Във всички събития, които предвиждаме да има в клуба феновете ще бъдат неразривна част. Във всеки един момент ще знаем всяка стотинка къде отива. Аз съм гарант, че ням да има задкулисни договорки. Трябва абсолютна прозрачност на всяко едно ниво. Бих разговарял с всеки, който има чисти и прозрачни пари. „Куфарчета" в Левски няма да има. Клубът е структуриран перфектно, но ако има постъпленията на Реал Мадрид. Ще бъдат преразгледани длъжности, позиции и заплати на всички нива. Който не е доволен ще се разделим, като приятели. Тук става въпрос за спасението на клуба. Ако някой не е съгласен - продължава по собствения си път". А какво е финансовото състояние на клуба в цифри - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички