Сираков: Ще има големи промени в селекцията, няма проблем да я правя аз


Сираков: Ще има големи промени в селекцията, няма проблем да я правя аз
Снимка: Официален сайт на Левски

3348 0

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков обяви, че през лятото клубът ще действа по сериозно променен начин със селекцията. Според него не е възможно тимът да бъде изграден само от българи. Легендата на "сините" посочи също, че клубът му е най-засегнатият от ограниченията за публиката в ситуация на пандемия.

"Селекцията дълги години беше един от най-големите провали. Ще има сериозни промени. Не се притеснявам от това аз да направя селекцията - правил съм много пъти. Проблемът е, че, когато вземеш десет играчи и дойде най-важният мач за годината, от тези десет футболисти играят само двама. Това е страшно. А примерно, ако от тези десет си уцелил само с един, вече това е катастрофа! Нормално е футболисти, които са екстра класа, да не могат да функционират на тяхното ниво в определен отбор. Но когато от десет души си уцелил само един, това е безхаберие, некадърност и престъпление към клуб", отсече Сираков в предаването "Код Спорт" по "ТВ+".

"Не е мираж Левски да играе само с юноши и само с българи, но аз не виждам така нещата. Ще разберете в следващите един-два месеца, че ще има доста промени. Но при всички положения нямаме потенциал само с българи, който да отговаря на желанието на Левски за добър футбол", допълни той.

"В условията на пандемия Левски е най-засегнат с това ограничение на публиката. Нашите фенове наистина щяха да пълнят стадиона с идеята да помогнат. И тук вече отново се връщаме към тв правата – след като не могат да посещават мачове, всички фенове стават абонати", допълни Сираков. Какво още каза за ТВ правата той вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички