Къде да гледаме двубоя от Първа лига между Берое и Левски?


Къде да гледаме двубоя от Първа лига между Берое и Левски?
Снимка: Официален сайт на Левски

3283 0

Днес (28.06) ще се състои едно от дербитата на кръга в Първа лига между отборите на Берое и Левски. Срещата в Стара Загора е с начален час 21:00. Можете да я гледате в ефира на "Диема спорт", както и да я следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

"Сините" ще търсят трите точки от този двубой, като ще опитат да се възползват от грешните стъпки на преките конкуренти за местата, които дават право на участие в европейските клубни турнири, след като ЦСКА и Славия си разделиха по 1 точка, а Локомотив (Пловдив) бе разбит от шампиона Лудогорец с 6:1.

Момчетата на Георги Тодоров се намират в серия от две поредни равенства срещу "армейците" и срещу "смърфовете", докато заралии трябва да се надигнат след поражението от Лудогорец предни дни. Димитър Димитров призна преди двубоя, че ще разчита на опитния таран Мартин Камбуров да поведе нападението.

При победа Левски ще се изкачи до второто място във временното класиране. Именно чрез Първа лига трябва да се гони класиране за Европа, тъй като "сините" отпаднаха от Купата на България, след като бяха отстранени от Локомотив (Пловдив).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички