"Аз съм "Левски" тръгва на път в 3 града, феновете могат да се срещнат с Наско Сираков


"Аз съм "Левски" тръгва на път в 3 града, феновете могат да се срещнат с Наско Сираков
Снимка: БГНЕС

1442 0

Кампанията на футболния Левски "Аз съм "Левски" тръгва на път, като започва с 3 града. Във всеки от тях привържениците ще могат да се срещнат с мажоритарния собсвеник на Левски Наско Сираков. Това става ясно от съобщение на официалния сайт на "сините", публикуваме го без редакторска намеса:

"Левскари, с удоволствие Ви съобщаваме, че кампанията „Аз съм „Левски“ започва своите обиколки из страната.

Те стартират с три локации, на които „сините“ привърженици ще имат възможността да се срещнат със собственика на клуба Наско Сираков.

Във вторник, 20.10., мобилният магазин ще посети град Троян, като феншопът ще е разположен на улица „Васил Левски“ №59 – срещу кафе „Тифани“ от 10:00 до 13:00 часа.

От него всеки желаещ ще може да се сдобие с членска карта по избор  и различни артикули на любимия тим.

Отново във вторник, 20.10, от 15:00 до 19:00 часа мобилният магазин ще посети град Плевен. Феншопът ще бъде разположен до спортно-информационния център – срещу „Central Mall“.

В сряда, 21.10, когато „сините“ гостуват на местния „Партизан“ за Купата на България, мобилният ни магазин ще е в град Червен Бряг. Феншопът ще бъде разположен между 10:00 и 12:00 часа пред читалище „Никола Вапцаров“, а от 12:00 ч. до края на двубоя ще е на разположение пред Градския стадион.

Очакваме Ви,

Само „Левски“.

А неочаквано спрягат Валери Божинов със завръщане в Лече.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички