Георги Петков: Не знам каква е тази злоба към Атанас Кабов, цял мач го малтретираха


Георги Петков: Не знам каква е тази злоба към Атанас Кабов, цял мач го малтретираха
Снимка: Иван Йочев

2184 0

Играчът на мача в столичното дерби между Славия и Левски - Георги Петков, коментира победата на своя отбор. Стражът, който изигра ключова роля за победата на "белите", изказа възмущение от по-острото отношение към Атанас Кабов по време на срещата.

"Радвам се, че момчетата си повярваха. Събрахме се преди мача, говорихме си... не, че играем лошо, но 2-3 мача вече падаме в последните минути. Важното е, че точно днес, срещу Левски, момчата се раздадоха с борба, с желание и победихме", започна Петков.

"Това трето място, което спечелихме (миналия сезон)... още бяхме в еуфория. Знаете, неприятно, г-н Загорчич си тръгна. Страшно много уважаван от нас човек. Нас ни чака една много тежка година. Има и нови футболисти, и по-млади футболисти. Ще ни е тежко, но няма да се предаваме. Мисля, че нещата ще се получат. 

Ситуацията при гола? В тази ситуация видях, че защитата на Левски е изтеглена в центъра. Бях сигурен, че ако ритна добре топката, ще станат нещата. Не знам каква е тази злоба към Атанас Кабов, цял мач беше малтретиран", заяви вратарят.

А какво каза старши треньорът на Левски Георги Тодоров - вижте тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички