Георги Тодоров: Наивни сме, липсва ни опит и майсторство


Георги Тодоров: Наивни сме, липсва ни опит и майсторство
Снимка: Официален сайт на Левски

1476 0

Старши треньорът на Левски Георги Тодоров определи като "наивна" играта на неговия отбор при загубата от Славия в Първа лига. Тодоров смята, че мачът е бил загубен за една минута, като нарече червения картон на Живко Атанасов "глупав".

Загубихме точно за една минута мача. Толкова наивни да сме - просто не мога да повярвам. Тоя глупав червен картон, който ще ни бъде в тежест и в следващите мача. След това с 10 човека опитахме всичко, но за голямо съжаление не успяхме да отбележим гол.

В последните мачове, след излизането на Боби Цонев, бележим трудно. Започва тежко време. Ние почти всеки мач допускаме тези грешки. Не знам до колко аз ще изтърпя това нещо. Толкова работа, толкова усилия... това трябва да се покаже на терена. 

Не не липсва агресия, липсва ни майсторство и опит. Защо Живко Атанасов си изкара червен картон? Най-добре е да попитате него. Аз не мога да отговарям вместо него защо е направил тая глупост.

Мисля, че днес Мартин игра добре. Ако с братята Цоневи и Спиерингс играехме футбол, сега ще трябва да променим малко играта. Станислав Иванов? Това е въпрос, който е между него и клуба. Най-малко аз искам да коментирам този въпрос.

Мачът с Партизан (Червен бряг)? Ако не победим, ще е смешно много... не смешно, трагично ще бъде. Надявам се да се отбележат голове и да се върне самоувереността на отбора", заяви Тодоров.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Продукт за 200 милиона: Какво в цифри е Антъни Джошуа за британския бокс?

Предвид своята популярност и високия си коефициент на успехи в битки, при това на успехи с нокаут, не е изненада,...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама