Неочаквано: Спрягат Божинов за завръщане в Лече


Неочаквано: Спрягат Божинов за завръщане в Лече
Снимка: Оф. сайт на Левски

2040 0

Валери Божинов може да се завърне в Италия, информира изненадващо seriebnews.com. Нападателят на Левски обмислял завръщане там, където започна кариерата му - в Лече.

"Джалоросите" се намират на 9-о място в Серия "Б" и изпитват сериозни затруднения в реализирането на голове. Южняците не успяха да се разпишат в два от трите си мача до този момент.

Твърди се, че Божинов не бил доволен от статута си на "Герена". Той първо трябваше да свали килограми, за да подпише отново с Левски. От началото на сезона записа няколко минути игра срещу Ботев (Враца), а за снощното гостуване на Славия дори не бе в групата. Поради тази причина Валери бил склонен да приеме други оферти, стига да получи такива, пише "Мач Телеграф".

Припомняме, че още с подписването си с Левски Божинов  обяви, че е на "Герена", за да помага на младите и това е главната му цел. А когато треньорът прецени, ще влиза в игра, за да помага. Нападателят дебютира за Лече през 2002 година, когато беше на 15 години и 11 месеца. По-рано от Левски категорично отхвърлиха информацията, че са отхвърлили солидна оферта за Станислав Иванов - ето подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички