Директор в Сепси за "Българска Армия": Когато влязох в съблекалнята, намерих мръсотия


Директор в Сепси за "Българска Армия": Когато влязох в съблекалнята, намерих мръсотия
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

6966 0

Броени часове преди евросблъсъка между родния гранд ЦСКА и Сепси, част от предварителните кръгове на третия по сила европейски турнир - Лига на конференциите, един от ръководителите на румънския отбор - Атила Хаднаги, разкритикува сериозно състоянието на стадион "Българска Армия".

"Намерих мръсотия..."

Сигналът за тревога бе подаден от Хаднаги, който преди да заеме директорския пост в клуба, е защитавал цветовете на Сепси в периода от 2016 до 2019 година.

"Само ако видите къде се подготвихме преди мача... Честно казано, не знам как УЕФА им позволи да играят в Лигата на конференциите на такъв стадион! Когато влязох в съблекалнята, намерих мръсотия. Дори не искам да казвам нищо повече! Но не ми се струва нормално да играя в Европа на подобен стадион", разкри Хаднаги пред румънските медии, цитиран от "gsp.ro".

Румънското негодувание към родните стадиони

По-рано през седмицата медията в северната ни съседка "Gazeta Sporturilor" направи коментар относно два от най-големите стадиони в нашата столица - "Българска армия" и "Васил Левски". В Румъния не скриха критиките си, наричайки родните съоръжения "комунистически, ужасни и нехигиенични".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички