Ноа Сонко Сунберг обясни за трансфера от Левски в Лудогорец: Всичко се разви много бързо, те имаха интерес от доста време


Ноа Сонко Сунберг обясни за трансфера от Левски в Лудогорец: Всичко се разви много бързо, те имаха интерес от доста време
Снимка: ludogorets.com

3777 0

Вече бившият централен защитник на Левски - Ноа Сонко Сундберг, даде интервю за "fotbollskanalen", в което коментира преминаването си в отбора на Лудогорец, което разсърди една част от "сините" фенове.

"Всичко се разви много бързо. Те имаха интерес към мен от доста време, но съвсем скоро този интерес стана конкретен. След това нещата се случиха светкавично...", обясни 27-годишният бранител.

"Лудогорец е отбор, който е много уважаван в Европа и който всяка година играе в Шампионска лига, Лига Европа или Лига на конференциите. В състава има огромен потенциал и се надявам да мога да допринеса в него, за да стигне възможно най-далеч, особено в Шампионска лига", добави Сундберг пред изданието, а след това сравни София с Разград:

"Разград е доста малък град в сравнение със София. Току що пристигнах и все още не съм го разучил. Тук живеят около 30 000 души".

Равносметка с екипа на Левски

"Изкарах прекрасна година и половина в България. Когато пристигнах в Левски, клубът беше в трудна ситуация. В първите 5 месеца обаче успяхме да спечелим Купата на страната и да елиминираме ПАОК в квалификациите на Лигата на конференциите. За нещастие, след това отпаднахме с дузпи от Хамрун, но аз преживях наистина невероятни неща на и извън терена!".

"Решението ми не беше лесно"

"Феновете на Левски бяха изключителни. Дербитата с ЦСКА са подобни на АИК - Юргорден, но са малко по-напечени. Беше страхотно и затова решението ми да отида в Лудогорец не беше лесно", разкри Ноа Сонко Сундберг и се мотивира:

"В същото време трябваше да помисля и за себе си. Аз съм на 27 години и ми се открива възможност да играя в Шампионска лига. Затова и реших да се възползвам от шанса, който се появи пред мен".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Ясна е най-голямата въпросителна около трансфера на Сундберг от Левски в Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички