Славиша Стоянович се раздели с Левски


Славиша Стоянович се раздели с Левски
Снимка: Оф. сайт на Левски

1994 0

Сърбинът Славиша Стоянович вече не е треньор на Левски, тръбят агенциите "Спортал" и "Фокус". Наставникът се е разделил с клуба предсрочно и ще подпише с Футболната федерация на Латвия, която му предлага 3-годишен договор.

В раздялата със Стоянович няма нищо скандално, защото той е бил освободен от новия изпълнителен директор на "сините" Павел Колев. На "Герена" предстоят сериозни промени и намерението на Колев и близките до него хора е да разчитат на друг треньор.

(НЕ)ЯСНИТЕ НЕЩА ОКОЛО ЛЕВСКИ И КАКВО СЛЕДВА ЗА КЛУБА

Смяната става сега и влиза в сила от днес, С отбора в Кипър остават помощниците Асен Букарев и Димитър Иванков, а Стоянович и помощниците му Небойша Милошевич и Енвер Чирич напускат лагера и Кипър. Това ще се случи най-рано във вторник, когато отборът има две тренировки. Те ще бъдат водени от Стоянович и екипа му към момента.

Шампионът с Цървена Звезда пристигна на "Герена" през лятото, като замени Делио Роси начело.Равносметката му е 20 мача със "сините", в които постигна 13 победи, 2 равенства и 5 загуби. Той оставя 26-кратния шампион на България на третото място в класирането, като изоставането от лидера Лудогорец е 10 точки, а от втория ЦСКА - 4.

Кой е очакваният заместник на сръбския треньор вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички