Наставникът на Левски посочи нещата, от които е останал доволен в последните дни


Наставникът на Левски посочи нещата, от които е останал доволен в последните дни
Снимка: БГНЕС

2437 0

Наставникът на Левски Славиша Стоянович сподели впечатленията си от първата контрола на своя тим. "Сините" завършиха 1:1 с руския УФА. Също така специалистът посочи две неща, от които е доволен. Едното е от професионализма на Ники Михайлов, а другото е, че клуба привлече Павел Колев за изпълнителен директор.

"Като цяло съм доволен от представянето днес. Имахме някои добри моменти, но имаше и лоши такива. Мачът не беше лек, напротив, беше много твърд и агресивен. Не знаехме как да отговорим на агресивната игра на руския тим, но това е футболът. Имахме много положения да спечелим мача, но и съперникът имаше своите ситуации да ни победи. Последните 10 дни се трудихме много и беше добре дошло да изиграем мач. Така че съм сравнително доволен", заяви Стоянович след мача. 

Относно Жордан Н'Кололо и Магнар Йодегаард, които са на проби, Славиша не пожела даде крайна оценка за представянето им и дали ще подпишат. "Тежко е сега да говоря за играчите на проби, те изиграха само по 45 минути. Играха това, което могат и което сме тренирали. Н'Кололо дойде малко неподготвен, не е напълно готов и това се вижда. Има някои добри моменти в играта си. Йодегаард изигра много професионално 45-те минути, които беше на терена, но ще видим занапред какво ще се случи."

"Николай Михайлов свали доста килограми, работи професионално. Всички в клуба сме доволни от прогреса му. В днешния мач беше много добър, вървим крачка по крачка с него. Но има още доста да се работи, има още доста килограми да се свалят, но вече е в правилната насока".

След това коментира и ситуацията с новите назначения, като заяви, че е говорил с Кирил Вангелов и предстои анализ на кои позиции трябват играчи. "Не съм се чул с Павел Колев. Аз съм доволен, че той е в клуба, професионалист от такъв калибър. Той е човек, който със сигурност може да помогне. Имахме преди няколко контакта с него, говорили сме с него за вижданията си за футбола. Щастлив съм, че дойде в клуба, чакам да се чуем и да направим план как да вървим напред", завърши треньорът на Левски.

Кой ще е новият силен човек в клуба - Павел Колев и защо назначаването му в Левски е силен ход - прочетете в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички