Сираков: В Левски няма класен нападател, защото нямат очи да гледат


Сираков: В Левски няма класен нападател, защото нямат очи да гледат

2616 0

Голмайстор №1 в историята на Левски Наско Сираков критикува клуба за начина, по който прави селекцията си. Основно той възнегодува срещу липсата на нападател в тима, който да бележи поне 20 гола на сезона.

Както е известно, за изминалия сезон голмайстор на "сините" стана бранителят Давид Яблонски, който реализира 9 гола.

Защо Левски няма нападател, който да вкарва по 20 гола на сезон? Защото явно нямат очи да гледат. Този въпрос трябва да се зададе на хората в клуба. Много ясно, че не всичко опира само до пари. В Левски да не се плащат малки заплати? Ако не могат да плащат трансферна сума, тогава да намерят свободен агент или да си изградят такъв нападател. Аз Валери Домовчийски да не го купих отнякъде? На 18-19 години вкара 20 гола. Да не би да го плащахме? Като нямаш пари, за да купиш някого, ще го търсиш по друг начин. А за тези заплати, които се дават във водещите отбори в България, винаги може да се намери нападател", коментира той пред "Тема Спорт".

"Фернандо Каранга е бил предложен първо на Левски. Защо не го взеха? Няма значение кой е бил треньор по това време на “Герена”. Каранга е бил предложен първо на Левски - нека от "Герена" да кажат, че не е така. Те го отказват, а след това той отиде в ЦСКА. Затова казвам, че нямат очи да гледат”, допълни "синята" легенда.

Според него скаутските звена на клуба не работят, тъй като в последните 10 години са докарали 200 футболисти, само трима от които са с качества.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички