Антонио Вутов има три опции за бъдещето си


Антонио Вутов има три опции за бъдещето си
Снимка: Instagram

2007 0

Опциите за бъдещето на офанзивния халф на Левски Антонио Вутов са три - да остане на "Герена", да се завърне в Удинезе или да продължи кариерата си в чужбина. Пред юношата на "сините" няма вариант да играе в друг български отбор, въпреки че се появиха информации, че е силно желан от Ботев (Пловдив) и може да се върне при "канарчетата".

Вутов изигра сезон 2017/18 в родния си клуб. Той бе на терена в общо 33 мача във всички турнири, в които отбеляза три гола. През първата част от кампанията Вутов бе титуляр. Той бе ползван от Делио Роси по-често като дясно крило. През пролетта младежкият национал по-често се застояваше на резервната скамейка.

Левски вече започна преговори за задържането на играча. Те обаче вървят трудно, защото са между три страни - "сините", Удинезе и футболиста. Италианският клуб държи правата на Антонио и за следващия сезон.

Въпреки неяснотата около бъдещето на 22-годишния футболист, се очаква той да започне подготовка с Левски. Първата тренировка на "сините" е насрочена за 14 юни, четвъртък. След това на отбора му предстои лагер в Правец. От "Герена" все още не са обявили официално контролите си, въпреки че от Септември (София) и Хебър (Пазарджик) се похвалиха, че ще играят спаринги със "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички