Сираков: Когато играта в Левски не върви, първото име, което идва на преден план е моето


Сираков: Когато играта в Левски не върви, първото име, което идва на преден план е моето

1138 0

Легендата на Левски и на българския футбол Наско Сираков коментира случващото се в българския футбол, като бе засегната и темата за любимия ми отбор и представянето на "сините", като заяви, че е обезверен. 

"Синята" общност е обезверена, включително и аз, отборът не играе, играта не върви, правят се грешки в продължение на 10 години, Продължават да се правят същите грешки десет години. Не можеш да вземеш 20 футболисти от миналото лято и да искаш да имаш отбор. Чух преди три-четири месеца Спас Русев като казва, че начинът му на работа е различен от на Наско и Мъри.

Аз ще се радвам, ако неговият начин на работа е положителен за Левски, по-положителен от начина на работа на Наско и Мъри. Аз знам само един начин на работа във всяка сфера на живота - печелившия", продължи той. Когато играта в Левски не върви, първото име, което идва на преден план е Наско Сираков, но това не е така", заяви Сираков пред "Дарик радио". 

Според него в "червения" лагер са на противоположното място и в момента показват вдъхновена игра. "ЦСКА в момента са на гребена на вълната, те са в борбата за титлата, поне до утре вечер, имат шансовете си, показаха го и в предишния двубой, когато победиха с 10 души, в играта са".

"Левски и ЦСКА са като скачени съдове, това са двата коня, хубаво е да има и отбори като Лудогорец, Ботев, Берое да не ги изброявам другите", допълни още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички