От Левски обявиха началния час на Общото събрание на акционерите


От Левски обявиха началния час на Общото събрание на акционерите
Снимка: Официален сайт на Левски

1397 0

Левски обяви началния час на предстоящото Общо събрание на акционерите на 6 март. На клубния сайт на „сините“ се появи информация, че събранието ще започне в 10:00 часа в зала 6 на НДК.

Именно тогава се очаква да стане факт смяната на собствеността. Все още тя е в ръцете на Спас Русев, но вече бе обявено, че Васил Божков влиза в управлението чрез своите фирми и ще работят върху оздравяването на "синия" клуб.  "Левски“ е безспорно най-популярният и разпознаваем бранд в родния футбол и като такъв предоставя потенциална възможност за успешно бизнес партньорство.

Това е причината групата компании, в които г-н Божков има участие, да се включат в необходимото оздравяване, управлението, финансирането и дългосрочното развитие на клуба. Партньорството ще продължи, докато съществуват възможности за растеж и бизнес интересите на двете страни съвпадат, гласеше част от съобщението, разпространено от Нове Холдинг.

Само преди няколко дни изпълнителният директор на тима Павел Колев обяви, че Васил Божков е най-хубавото нещо, което се случвало на Левски в последните 10 години. Ето какво още заяви той за идването на бизнесмена на "Герена".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички