Павел Колев: Ако не беше Божков, с Левски щеше да се случи същото, като с един друг отбор


Павел Колев: Ако не беше Божков, с Левски щеше да се случи същото, като с един друг отбор
Снимка: БГНЕС

3839 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев коментира ситуацията в Левски и поемането на властта от страна на Васил Божков. Колев сподели, че при положение, че Божков не бе поел "сините", то тях ги е чакала същата съдба, като тази на ЦСКА от преди няколко сезона.

„От гледна точка на играта има много какво да се желае. Достигната е критичната точка отвъд, която следва нещо, което се случи с един друг клуб. Ако искаме да запазим Левски, са нужни спешни мерки. Ситуацията е такава, каквато е - дружество със свръх задължения. Това поставя нещата на карта. Ако не се беше намесил Васил Божков, Левски щеше да фалира много скоро", коментира Колев, визирайки че Левски можеше да последва съдбата на големия си враг ЦСКА, който беше обявен в несъстоятелност само преди няколко години.

"В първите дни ситуацията в клуба беше доста тежка. В детайли относно структурата на дълга на Левски няма да влизам, защото не е уместно. Не е такава сумата със сигурност.

Аз знам кой ме е поканил, знам откъде идва финансирането за спасяването на Левски, а оттам-нататък има процеси, които ще се реализират.

ОТ ЛЕВСКИ ОБЯВИХА РЕАЛНИЯ ДЪЛГ КЪМ НАП

Васил Божков е най-хубавото нещо, което се е случвало на Левски през последните 10 години", заяви Павел Колев пред "Диема".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички