Ливърпул тества Станислав Иванов в 2 контроли


Ливърпул тества Станислав Иванов в 2 контроли

1141 0

Нападателят от школата на Левски Станислав Иванов започна проби в Ливърпул. Снощи талантът е пристигнал в Ливърпул, придружаван от методиста на школата на "сините" Иван Колев. Там стана ясно, че младокът, роден през 1999 г., ще изиграе две контроли вместо една, както се очакваше.

Иванов ще остане до 17-и август в Ливърпул. Утре той ще посети музея на английския гранд, ще слуша разказ за спечелените от клуба трофеи и ще се разходи из "Анфийлд".

Първоначално информацията бе, че Станислав ще тренира със своите връстници, но сега от академията на Ливърпул са обяснили, че той ще се готви с набор 1998.

След днешната сутрешна тренировка играчът, който вкара победния гол за Левски в юбилейния мач срещу Лацио (3:2), ще вземе участие в контрола с холандския АДО ден Хааг.

"Втората контрола, която ще играе, е в събота- 16-и август. Ливърпул ще направят обединен отбор от възрастите 1998 и 1996, който ще се изправи срещу старшата възраст на Стоук Сити. Младият български нападател ще играе и в този мач. Сигурен съм, че по време на престоя си той се забавлява истински и в същото време показва най-доброто от качествата си в Ливърпул", обяви мениджърът Антъни Раво, който организира пробите на таланта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички