Левски обмисля създаването на дублиращ отбор за Втора лига


Левски обмисля създаването на дублиращ отбор за Втора лига
Снимка: Официален сайт на Левски

1070 0

Ръководството на Левски обмисля възможността да създаде дублиращ отбор, който да се състезава във Втора лига, пише "Тема Спорт". В момента такъв състав от елитните отбори има само Лудогорец.

Ръководството на Левски обмисля възможността за създаване на дублиращ отбор, който да се състезава във Втора лига. В момента такъв състав от елитните отбори има само Лудогорец. Дубълът ще дава възможност на "сините" сами да обиграват юношите си, вместо постоянно да търсят варианти за даването им под наем. Предишният собственик Спас Русев също имаше подобна идея, но тя остана нереализирана, пише "Тема Спорт".
Новата власт на "Герена" даде ясно да се разбере, че ще инвестира в школата и подобряването на материалната база. В момента върви и линия за налагането на повече млади футболисти в първия отбор.Ръководството на Левски обмисля възможността да създаде дублиращ отбор, който да се състезава във Втора лига, пише "Тема Спорт". В момента такъв състав от елитните отбори има само Лудогорец.

Така "сините" ще могат сами да обиграват юношите си, вместо постоянно да търсят варианти за даването им под наем, а и по този начин няма да подпомагат противниците си със свои кадри.

Предишният собственик Спас Русев също имаше подобна идея, но тя така и не бе реализирана. Новата власт на "Герена" многократно подчерта, че ще инвестира в школата и подобряването на материалната база. В момента върви и линия за налагането на повече млади футболисти сред титулярите на първия отбор.

Междувременно стана ясно какво бави преминаването на Петър Хубчев на "Герена" (подробности вижте тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички